FAQ

Hvad er hypnose?

Hypnose er en tilstand af fokuseret opmærksomhed, hvor man er særlig modtagelig for suggestioner (forslag). Nogle folk kan opnå denne form for opmærksomhed umiddelbart, mens det for andre er noget der skal trænes op. At være i hypnose er en evne, som man bliver bedre og bedre til. Hvis du har erfaringer med at være i subspace, har du sandsynligvis allerede et forspring.

Hvordan foregår en session?

Typisk vil en session bestå af en forsamtale, hvor jeg interviewer dig om det du er kommet for, og fortæller lidt om hvad du kan forvente. Derefter afstemmer vi sammen, hvor du skal hen. Herefter skal du bare følge mine instruktioner og give mig feedback, når jeg beder om det.

Til slut bringer jeg din opmærksomhed tilbage til rummet og vi evaluerer sessionen og taler om eventuelle hjemmeøvelser. Ved telefon- og onlinesessioner er det efter aftale muligt at jeg lader dig blive i tilstanden, så du kan fortsætte på egen hånd eller komme tilbage i din normaltilstand i eget tempo

Kan jeg blive hypnotiseret?

Det hører absolut til sjældenhederne at folk ikke kan hypnotiseres. Endnu har jeg ikke mødt en til en session. For nogle er det lettere end andre, men alle kan optrænes til det.  Mange tror at det er svært hvis de er analytiske, men min oplevelser er, at det er det ikke.

Du skal være indstillet på at det er et samarbejde. Det er din hjerne. Det er dig der skal gøre arbejdet, skabe forestillingerne, og det er mig der skal guide dig. Jeg kan ikke hypnotisere dig, hvis du ikke vil, men du kan lade mig guide dig ind i hypnose.

Ligesom med alt andet bliver man bedre til hypnose jo mere man øver det. Det er en tilstand, som du vil komme hurtigere ind i for hver gang du øver det, og intensiteten vil også forøges. Folk beretter om store forskelle i oplevelsen fra første til anden session. Jeg er dog temmelig sikker på at du allerede til første session, vil have en oplevelse af at have været i hypnose.

Kan jeg huske noget bagefter

Som udgangspunkt vil du kunne huske alt der er sket bagefter. Måske vil nogle ting være lidt fjernere. Lidt ligesom at vågne op efter en drøm, hvor man hen ad vejen kommer i tanke om indholdet.

Det at glemme en session kræver en høj hypnotisk kapacitet, som kun de færreste kan uden intens øvelse. Det er til gengæld en eftertragtet fetish, som jeg gerne giver mig i kast med at træne dig op til.

Mange vil ret hurtigt kunne lære at glemme enkelte ting, såsom deres navn, et tal og lignende. Efter sessionen vil det være tilbage igen.

Hvad hvis jeg ikke kan komme ud af hypnose igen?

Det kan du altid.

For de fleste lyder spørgsmålet efter en session snarere: Hvornår kan jeg komme i hypnose igen 😉.

Efter aftale kan vi arbejde på at lave posthypnotiske triggers, så bestemte handlinger (f.eks. sms’er fra mig) udløser en bestemt reaktion eller sindstilstand hos dig. Et andet begreb for dette er betingede reflekser. Jo mere man træner det, des bedre virker det.

Hvor længe varer en session?

En session varer som udgangspunkt en time. Er du trænet i hypnose, er det ved telefon- og onlinesessioner muligt efter nogle gange at overgå til ½ times sessioner. En halv time koster 2/3 af en hel times session.

Ved sessioner i dungeon anbefaler jeg 2 timer. Denne anbefaling understøttes af min prispolitik.

Varigheden af hypnose for par og events aftales individuelt.

Hvad er forskellen på erotisk og kinky hypnose?

Erotisk hypnose er i sig selv kinky, vil de fleste mene. Nogle bruger også ordene synonymt. Når jeg oftest vælger at bruge begrebet kinky hypnose, er det for at indikere at jeg er vild med at lave sessioner, der er mere kinky end hvad hypnosen i sig selv tilføjer. Jeg er både dominant, tvistet og med stærke fetishistiske tilbøjeligheder. Med ordet kinky, håber jeg at tiltrække folk, der også har interesse i, hvad jeg kan tilføje derfra.

Kan jeg købe dine flotte brugte nylonstrømper?

Hvis du er rigtig sød og har mindst ligeså god smag som jeg, kan du mod et par nye usædvanligt smukke strømper eller et mindre beløb, arve et par af mine brugte.

Hvad koster en session?

En session koster 1200 kr.

Er der tale om fobi-behandlinger er prisen dog noget lavere, nemlig 1000 kr.

En session varer en time. Efter et par sessioner er det dog muligt med sessioner af en halv times varighed til 800 kr.

Rygestopsessioner varer halvanden time, men koster stadig 1200. Rygestop ligger mig nemlig meget på sinde.

Dungeon-sessioner laver jeg for tiden sammen med en kollega. Vi synes at det er bedst med længere tid. Derfor koster den første time 3800 og efterfølgende timer 1200 kr.

Hvad hvis jeg har flere spørgsmål:

Du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har konkrete spørgsmål, du skal have afklaret vedrørende en session

Da kinky hypnose er nyt for de fleste, får jeg mange opringninger fra folk der bare generelt er nysgerrige eller som gerne vil sludre. Det har jeg desværre ikke tid til. Her kan jeg i stedet henvise til at booke en introsession. Her vil du kunne få svar på alle dine spørgsmål og få prøvet hypnose i praksis.