Kinky Hypnose
Skrevet den 6.juli 2020

En kinky hypnosesession tager altid udgangspunkt i hvem du er. Her er et eksempel på nogle af de sessioner jeg tilbyder. Spørg efter hvad du ikke ser. Jeg elsker at blive udfordret og under alle omstændigheder er alle sessioner individuelt tilrettelagt.

Transformationer Mulighederne er mange: Sissyfication, kønsskifte, ny alder, ny identitet, eller en helt ny art? Oplev følelsen af andre kønsorganer end dem du har. Glem dit navn og opdag hvordan et nyt dukker op. Åbn øjnene og vær ligeså gammel som jeg siger du er. Mærk hvordan dine bevægelser og dit ordforråd helt automatisk ændrer sig med din nye identitet. Føles det som om den støvekost altid har været i din hånd, stuepige? Lever og ånder du pludselig kun for at lette dit herskabs liv? Eller mærk hvor dejligt og trygt det er at være en lydig hund, der ligger for din ejers fødder. Er du mon god til at give pote?

Kontroltab. Ønsker du at opleve følelsen af at have mistet kontrollen, kan jeg både give dig oplevelsen af ikke selv at kunne styre dine tanker, at være hjernevasket og at miste kontrollen med dine bevægelser og basale kropslige funktioner. Jeg kan indlægge posthypnotiske kommandoer, som bliver trigget af bestemte begivenheder, farver el. lignende, efter du er kommet ud af hypnosen. Når jeg laver posthypnotiske kommandoer, er det altid en del af programmeringen, at de kun trigges hvis situationen er passende. Det vil sige at hverken du eller andre kommer i fysisk fare eller at du eller andres ære eller anseelse kommer i fare.

Fetish Gå fuldstændig ind i en fetishoplevelse Få forstærket din fetish eller oplev at den fornemmelse og de følelser, din fetish normalt sætter i gang også bliver trigget af andre ting. Er du latexfetishist, så forestil dig at hver gang du rør ved papir føles det som du rør ved latex – og dog, hvis du arbejder på kontor er det måske knap så hensigtsmæssigt 😉. Nå, så forestil dig at din egen hud føles som latex.

Jeg arbejder gerne med de fleste fetisher og har selv en del, men vid at hvis du er shapewear- eller nylonfetishist, så har du mødt en søstersjæl i mig.

Grooming Mangler du lige det sidste for at være rigtig underdanig og tjenstvillig? Holder din generthed dig tilbage, så du ikke kan give helt slip? Vil din herskerinde have dig til noget som er svært for dig? Har du svært ved at vise taknemmelighed? Er du en pivskid? Hop over hvor gærdet er lavest og kom i submissiv topform med erotisk og kinky hypnose. Måske er det mine ønsker du skal groomes efter?

Fysiske fænomener. Mulighederne er næsten uendelige: Få forøget dine sanseindtryk, både under sessionen og efter. Mærk et piskesmæld hver gang jeg knipser med fingrene. Eller det modsatte; få højnet din smertetærskel. Få flere erogene zoner eller kobl nerverne anderledes sammen, så det føles som om du bliver rørt på maven hvis du bliver rørt på hånden. Bliv trænet til hypnoorgasme.  Bliv låst fast, så du ikke kan bevæge dig.

Edgy: Ja tak! Jeg laver gerne edgy sessioner.

Taster-session Hvis du ikke lige ved hvad du er til eller hvilke muligheder der er med erotisk og kinky hypnose, anbefaler jeg at du prøver en taster session. Her vil jeg i praksis introducere dig for forskellige hypnotiske fænomener Ligeledes er det også muligt med en taster-session, hvor du afprøver forskellige hypnotiske fænomener.

Kombineret med fysisk dominans eller bondage For nogle virker det forstærkende at kombinere hypnosen med stærke fysiske sansepåvikrninger, for andre er det bare en måde at blive psykisk parat til den fysiske del. Det ved du ikke før du har prøvet det. For langt, langt de fleste er kombinationen af erotisk hypnose og bondage eller mummificering imidlertid en næsten bevidsthedsudvidende oplevelse. At være fuldstændig fysisk ubevægelig eller genstandsgjort samtidig med at din hjerne fungerer helt anderledes end normalt kan være næsten psykedelisk. Jeg elsker at lave den slags sessioner og følges med dig ind i trancen. Disse sessioner laver jeg sammen med min kollega Coach Cane og vi afsætter gerne lang tid til en session.