Fantastiske Hypno Mistress
Skrevet den 18.juli 2020

Jeg tænkte at det kunne være sjovt at prøve at leve sig lidt længere ind i rollen som den der bliver feminiseret. Jeg dresser ind i mellem som karakteren Laila, i det sødeste pigetøj og jeg har det skønt med at leve mig ind i rollen. Jeg kontaktede Hypno Mistress og hun syntes vældig godt op setuppet.
Første session startede med at jeg gik online, på med headsættet og så tunede jeg ind på Hypno Mistress. Vi snakkede om hvad der skulle ske. Jeg var lidt spændt da jeg aldrig har prøvet det før. Hypno Mistress forsikrede at hun ikke kunne få mig til at gøre noget imod min vilje, jeg mærkede straks at det holdt. Det er tilsyneladende kun i platte TV show og i tegneserier, at det kan lade sig gøre.

Tryk for at læse hele artiklen.

Spot on
Skrevet den 6.juli 2020

”Indholdet af hypnosen var i sm og her nogen dage efter er det stadig noget jeg tænker meget på.
Hun ramte spot on i forhold til hvad jeg tænder på, dejligt.

En fræk oplevelse!!!”

Tryk for at læse hele artiklen.

Mindfucked
Skrevet den

I sessionerne blev jeg “mindfucked” til at leve mig endnu længere ind i rollen som Laila, end jeg normalt gør ved egen vilje.
Jeg forestiller nu mig selv som endnu mere feminin og med dejlige babser, og pigetøjet føles endnu mere skønt og helt naturligt at have på.

Hypno Mistress gav mig et par triggers, som bevirker at det er nemmere at “falde ind” i Laila.
Jeg bruger triggerne når jeg dresser herhjemme ”

Tryk for at læse hele artiklen.

Tak for at gøre mig til en bedre slave
Skrevet den

”Så selvom jeg ikke forstår det, og jeg ville kalde det “magi” ja så må jeg bøje mig for de mærkbare ændringer som jeg kan se og føle er sket indeni mig..
Af hjertet tak for at gøre mig en bedre slave”
Elviras Vovse

Tryk for at læse hele artiklen.