Fantastiske Hypno Mistress
Skrevet den 18.juli 2020

Jeg har skrevet den erotiske fiktion ”Min tvungne feminisering” som handler om en doven og flabet teenage dreng som bliver transformeret til en sød og lydig pige af sin stedmor. Den kan også læses på SMporten

Jeg tænkte at det kunne være sjovt at prøve at leve sig lidt længere ind i rollen som den der bliver feminiseret. Jeg dresser ind i mellem som karakteren Laila, i det sødeste pigetøj og jeg har det skønt med at leve mig ind i rollen. Jeg kontaktede Hypno Mistress og hun syntes vældig godt op setuppet. 
Første session startede med at jeg gik online, på med headsættet og så tunede jeg ind på Hypno Mistress. Vi snakkede om hvad der skulle ske. Jeg var lidt spændt da jeg aldrig har prøvet det før. Hypno Mistress forsikrede at hun ikke kunne få mig til at gøre noget imod min vilje, jeg mærkede straks at det holdt. Det er tilsyneladende kun i platte TV show og i tegneserier, at det kan lade sig gøre.

Så startede vi…..  Hun talte roligt og hypnotisk, og jeg blev nu ført ind i rollen som Laila. Hypno Mistress bad mig under sessionen om at skifte fra drenge tøj til pige tøj. Det blev til: sorte selvsiddende strømper, en kort sort nederdel, en sød rød blonde top, og en lang nøddebrun paryk med krøl, som blev justeret med nogle hårspænder og en sød hårbøjle. I starten af sessionen placerede Hypno Mistress et par triggers i mig.

Når jeg udfører triggerne, som et nogle specielle men ikke komplicerede bevægelser, kombineret med fokusering, bevirker at det er lettere for mig at leve mig ind i rollen som Laila. Det var en intens og skøn oplevelse. Pigetøjet føles mere naturligt at have på. Fornemmelsen af at være Laila blev stærkere, og mere autentisk kan man vel sige. Triggerne er et fint stykke værktøj til det formål.Det var en skøn oplevelse som holdt resten af dagen.        

Efter en uges tid bookede jeg endnu en session for at genskabe følelsen.
Her mødte jeg endnu engang Hypno Mistress online, denne gang var jeg iført pigetøj lige fra starten. Vi snakkede om tiden siden sidste session.
Anden session fortsatte i samme men mere intense spor i forhold til den første session.
Efter anden session havde jeg om muligt endnu nemmere, ved at leve mig ind I Laila ved hjælp af triggerne…….

Efter nogle uger var det igen tid til en tur mere i den vidunderlig hypnotisk verden, og en session hos Hypno Mistress var igen under opsejling Mmmmm

Dagen oprandt og så var det på med: make up, paryk, smykker, sorte selvsiddende nylon strømper, sort blonde BH og en sød fersken farvet sommerkjole. Jeg tændte for min PC og på med headsættet. Hypno Mistress tonede frem på min PC skærm, hun kunne se at jeg havde taget det tøj på som hun havde befalet, og jeg var igen på vej ind i det vidunderlige tøzeland

Hypno Mistress spurgte ind til hvad jeg havde fået tiden til at gå med siden sidst. Det vækker tillid når Mistress spørger ind til sine gæster, både personligt men også af professionel interesse.

Jeg fortalte om mine gøremål, i den mellemliggende tid med arbejdet, og også at jeg havde trænet en del. Hypno Mistress foreslog at jeg kan være Laila når jeg træner herhjemme… Med trænings Bh og leggings shorts…… 
”På med pige trænings tøjet, tag et par håndvægte, og træn dig så til større bryster. De feminine former kommer ikke af sig selv. Og køb også en hula hop ring og træn din talje og feminine fremtoning det er rigtig pige træning” befalede hun

 Pigetøj på når jeg træner herhjemme?? … Det har jeg ikke overvejet før men det virker som en fantastisk ide og jeg bestilte straks det sødeste pige trænings tøj, så jeg også ind imellem er Laila når jeg træner. Det bliver spændende at komme i gang med tøze fitness. Det bliver et helt nyt aspekt af tøze tilværelsen for mig. Jeg glæder mig til at vise ”fitness Laila frem for Hypno Mistress.

Den tredje session var mere intens end de to foregående. Dels fordi jeg havde sendt hele fiktionen om ”min tvungne feminisering” til Hypno Mistress så hun på den måde kunne plukke de ting ud fra historien som hun kunne bruge til at hypnotiserer mig, men nok også fordi at jeg var blevet mere ”hjemmevant” i Hypno Mistress mystiske men vidunderlige verden, og har derved nemmere ved at fordybe mig.

Jeg kan varmt anbefale Hypno Mistress Det er en spændende oplevelse, Hypno Mistress bruger tid på forberedelse og research, for sine gæster hvilket gør at man sidder tilbage med en fin fornemmelse af at hun går i dybden med tingene. Triggerne og fornemmelsen fra Hypnosen holder længe efter at Hypno Mistress har forladt skærmen. Jeg glæder mig allerede til næste gang.

:)

 Laila ”the girl to be”, juli 2020

Læs den originale anmeldelse på SMPorten

https://www.smporten.com/anmeldelser/fantastiske-hypno-mistress/