Tak for at gøre mig til en bedre slave
Skrevet den 6.juli 2020

”Grundet et ønske om at dedikere mig til slaven i mig og gå videre til næste level, tog jeg springet og forsøgte at blive hypnotiseret af HypnoMistressDK, så jeg kunne virke og tjene bedre.

Startede med en vis skepsis og tanker om jeg ikke kunne hypnotiseres, og selvom jeg aldrig kom i trance som som man ser på tv, med folk der mister kontrollen, ja så har det alligevel gjort noget ved mig..

Selve sessionen føles egentlig kun som om den varer 5-10 min, men Wupti og en time er gået, og man sidder afslappet i en stol men i hvert fald på mig føles det som om at jeg altid kunne rejse mig op og gå, men blot tillod Hende at rode rundt i mit hovede, og selvom mit hoved til tider blev ufokuseret på de mentale opgaver Hun bad mig om, så var der stadig en del (måske underbevidsthed?) Som stadigvæk lyttede og tog Hendes input til mig

Har nu en konstant trang til at ville behage og tjene og får en glæde ud af at få stillet selv trælse opgaver. Min pik den danser konstant af liderlighed, og føler en skøn ro indeni efter HypnoMistressDK “vaskede” mine tanker, bekymringer og andet ud af mit hoved, og jeg har fået følelsen af at have et halsbånd om min hals som Skulle være med til at gøre mig mere submissiv. Har nemmere ved at blive lånt ud og tjene andre Gudinder..

På det personlige plan kan jeg mærke jeg har nemmere til smil, og begå mig blandt andre mennesker, er blevet mere åben og nyder deres selskab, min krop den citrer.

Så selvom jeg ikke forstår det, og jeg ville kalde det “magi” ja så må jeg bøje mig for de mærkbare ændringer som jeg kan se og føle er sket indeni mig..

Af hjertet tak for at gøre mig en bedre slave.
Vuf vuf vuf logrer glad med halen.

Elviras Vovse”

Omtale på Fetlife:

https://fetlife.com/users/11418156