Seksuelle Problemer
Skrevet den 6.juli 2020

Forhindrer impotens og præstationsangst dig i at få det fulde udbytte af dit sexliv? Fylder tanken om sex dig med stress? Oplever du at jo mere du tænker over din rejsning, des større er chancen for at du ikke får den eller hurtigt mister den igen? Forhindrer præstationsangst dig i at være tilstede i nuet?

Hypnose er super effektivt til at omstrukturere dine tanker, så de arbejder med dig i stedet for imod dig.

Hvis dine rejsningsproblemer skyldes præstationsangst eller på anden måde er psykologisk betinget er hypnose et virkelig effektivt middel til helt at komme impotens helt til livs.

Hvis rejsningsproblemerne er fysiske betinget (f.eks. Åreforkalkning), er hypnose fantastisk til at fjerne fokuseringen på rejsning og komme hen til at finde andre måder at få glæde ved sex på. De fleste med fysisk impotens oplever også at der kommer en psykologisk overbygning af præstationsangst, der i hvert fald ikke bedre situationen. Hypnose kan fjerne præstationsangsten.

Hvis ikke du med sikkerhed ved at impotensen er psykologisk betinget eller er lægeligt udredt, bør du opsøge din læge, så det kan udelukkes at der ligger en sygdom bag.

Jeg anbefaler en-tre sessioner til denne problemstilling. Hvis du slet ikke oplever nogen forandring efter to sessioner, skal du have anden hjælp end den jeg kan give.

At komme for tidligt

At komme for tidligt er et af de mest udbredte seksuelle problemer. Der kan være rigtig mange forskellige årsager til problemet. I hypnose kan du både bearbejde præstationsangst, lære at skrue ned for din fysiske følsomhed og at refokusere din opmærksomhed. Som regel kombinerer jeg hypnosen med fysiske øvelser, du skal lave hjemme imellem to sessioner.

Skam, generthed, hæmninger

Er der tankemønstre der hindrer dig i at udleve dine seksuelle drømme, er det oplagt at bearbejde disse i hypnose. Igennem hypnose kan du også få mod til at tage nødvendige samtaler med din eventuelle partner(e).

Jeg er vant til og meget bekvem ved at tale om seksuelle emner – og skal nok hjælpe dig til at være det samme.

Hvis du er i tvivl om dine problemer har en fysisk årsag, bør du først konsultere en læge, så det kan blive afklaret om du fejler noget fysisk. Hvis der ikke findes en fysisk årsag, kan du glæde dig over at hypnose med stor sandsynlighed vil kunne hjælpe dig.