Telefon og online
Skrevet den 6.juli 2020

Jeg har klienter fra hele landet og tilbyder derfor både telefon- og onlinesessioner.

Ved en telefonsession skal du bruge et headset og sidde eller ligge behageligt. Ved telefonsessioner er det nødvendigt at du mundtligt giver mig feedback løbende i processen, når jeg efterspørger det.

Ved videosessioner foretrækker jeg platformen jitsi, da man ikke her behøver at oprette en profil eller login. Du skal blot have en mailadresse som jeg kan sende et link til et konferencerum til. Jitsi understøttes bedst at Chrome og Chromiuim. Hvis du har et godt headset er det en fordel, men det går også uden. Jeg viser ikke mit ansigt på skærmen og det er op til dig om du vil vise dit.  Videomediet bruger jeg til at vise dig nogle fysiske øvelser og til lettere at kunne aflæse dine reaktioner. Desuden giver det mulighed for at du kan kommunikere nonverbalt, f.eks. med fingersignaler mens du er i hypnose.

Jeg laver ligeså gerne onlinesessioner som sessioner med fysisk fremmøde, da udbyttet er fremragende. Også en del klienter der bor i København vælger onlinesessioner, da det er lettere at passe ind i hverdagen, når der ikke skal tænkes på transporttid.